ÖNEMLİ : ASLA SİTELERE KENDİNİZE ÖZGÜ HESAPLARLA GİRİŞ YAPMAYINIZ SORUMLUSU ASLA BEN DEĞİLİM.
Öncelikle Herkese Hayırlı Günler Arkadaşlar. Öncelikle Bir Kaç Önemli Husus Belirtmek İsterim Ki Vereceğim Çok Sekmeli Panelde Krediler 6 saatte sıfırlanıyor. Fakat Bu Bizi Biraz İlgilendiriyor Çünkü Biz Elimizde 10-11-12 Kadar Fake Hesapla 10-11 Girişte Takipçi Basıcaz. 5 Panel Var 5 panelde 2 si 200 Kredi Diğer 3 ü 500 kredi veriyor olması lazım ve Bu Bize 20K 15K 10K Hesaplara Tekamül Eder. Tabi Bir Husus Daha Var Fake Hesap Açarken Veren Hatayı Bende Çözemiyorum .Fakat Modemi Resetleyip İp Değişince Veyahut İp Değiştirme Programları Kullanarak Buna Engel Olabilirsiniz Veyahut Mobil veriden Hesap Açmayı Deneyin Fazla Uzatmadan Konuya Geçelim.



1-Verdiğim Fake Mail İle Bir Sallama Eposta Alıyoruz.
Site 1 : https://temp-mail.org/tr/option/change/ Site 2 : https://www.mohmal.com/tr

2-Olarak https://www.instagram.com/ Gidip Kaydol Diyelim Ve Açtığımız Her Hesabı Şifresiyle Birlikte Bir txt Kaydedelimki Girişlerde Unutmayalım.

3.Olarakta Siteler http://instamoda.org/ Sitesine Gidip Resimdeki Siteleri Yan Sekmede Açıp Her Birini Fake Hesaplarımızı Girelim.
Örnek Olarak : Kullanıcı adı:paradise 2. siteye gidip gene aynı hesapla giriş yapalımki daha fazla takipçi kasalım.

 

[ÖNERİLEN SİTE] 4.De Bir Önceki Konularımda Paylaştığım Site : https://igtools.in/ Bunada Fake Hesaplarla Girerek Takipçi Basabilirsiniz Çok Yararı Dokunur Size.